Back to All Events

DIY WORKSHOP: ARMBREIEN

Op massale aanvraag organiseren we deze workshop nog een keertje :)

Armbreien is eigenlijk een workout waarbij je meteen wordt beloond met een pracht van een plaid! In anderhalf tot twee uur tijd brei je jouw eigen knuffelzacht deken…met je armen. Deze chunky knit is een ware eyecatcher voor op je bank en zorgt meteen voor de gezelligste winter ever. Wij voorzien voldoende wol en de gepaste instructies voor een plaid van 90*120 cm. Plezier en warmte gegarandeerd met deze workshop in samenwerking met Allerwamst, het huismerk van de Nederlandse creatieve Renate.

♢ DATA: Zaterdag 7 april
♢ TIJD:
    - SESSIE 1: 10u30 - 12u30
   - SESSIE 2: 13u - 15u
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 8 - 12 personen
♢ PRIJS: 125€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar workshops@plekshop.be met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie 'Armbreien + voorkeur van de sessie'. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: February 24
DIY WORKSHOP: ZEEFDRUKKEN
Later Event: May 12
DIY WORKSHOP: BIOSFEER