Back to All Events

DIY WORKSHOP: HAIRSTYLING MOMMY - MINI

Tijdens dit gezellige moeder-dochter leer je hoe je in een handomdraai leuke kapsels maakt. Zowel de mama als de dochter krijgen leuke kapseltips en leren basictechnieken zoals vlechten, dotjes, Deze workshop wordt gegeven door Vizien. Liene kent de kneepjes van het vak en trakteert jullie beiden op een opsteekkapsel naar keuze. Jullie gaan met genoeg tips naar huis om zelf aan de slag te gaan. Gedaan dus met die saaie paardenstaart! ;)

♢ DATA: Woensdag 11 oktober
♢ TIJD: Tussen 12u en 18u. De workshop duurt één uur. Per uur worden 2 koppels ingepland. 
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : Per uur worden 2 koppels ingepland. 
♢ PRIJS: 60€/koppel (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar : info@plekshop.be met vermelding van jullie naam, gsm nummer en referentie 'Hairstyling Mommy-Mini'. Geef ook even een voorkeur naar tijdslot mee. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: October 7
DIY WORKSHOP: BOEKBINDEN