Back to All Events

DIY WORKSHOP: HANDLETTERING

  • PLEK 123 Mechelsestraat Leuven, Vlaanderen, 3000 Belgium (map)

Mooie handgetekende letters zie je tegenwoordig overal. In magazines, raamtekeningen en op Instagram wemelt het van de mooie handschriften en tekeningen. In deze workshop leren we je hoe je zelf aan de slag gaat met al die mooie letters. We starten met een leeg blad en werken rond materiaalkeuze, brushlettering en ontwerp. We tekenen woorden opnieuw en opnieuw tot een mooi resultaat bekomen wordt en je je eigen gekozen quote netjes in een origineel ontwerp kan gieten. Er zijn geen beperkingen: stijlen combineren, illustreren, ... Het kan allemaal! Een computer is niet nodig. Met potlood, gom en papier komen we al heel ver.

Deze vier uur durende workshop wordt gegeven door Geertrui van Storms Creative. Ze werkt als graphicus en illustratrice en heeft een passie voor letters. In de prijs zitten materiaal, taart, gezelligheid en een koffietje inbegrepen. Je neemt een mooi 'how to' boekje en stift mee naar huis. 

♢ DATA: Zaterdag 23 september
♢ TIJD: 10u00 - 14u00
♢ LOCATIEPLEK 
♢ AANTAL DEELNEMERS : 5-12 personen
♢ PRIJS: 75€ (materiaal, stuk taart en één drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN doe je heel makkelijk met een mailtje naar : info@plekshop.be met vermelding van je naam en gsm nummer, wij sturen je dan de praktische details door. 

Earlier Event: September 16
DIY WORKHOP: URBAN JUNGLE
Later Event: September 29
DIY WORKSHOP: LETTERPRESS