Back to All Events

DIY WORKSHOP: PORSELEIN PIMPEN

Op zoek naar een origineel DIY cadeautje? Of wil je graag zelf aan de slag om je servies een persoonlijke touch te geven... Kom dan servies beschilderen tijdens deze workshop! We werken met speciale porselein stiften en verf waarmee je rechtstreeks op porselein kan tekenen en schilderen. We werken eerst een ontwerp uit dat we daarna met potlood overzetten op het porselein. Je hoeft zeker geen groot tekentalent te zijn. Griet geeft voldoende tips en tricks om tot een leuk ontwerp te komen. Bovendien zijn er voldoende voorbeeld illustraties en patronen beschikbaar. Er zijn 4 stuks porselein inbegrepen, maar je mag zeker ook eigen servies meenemen. Jullie gaan met genoeg tips naar huis om zelf aan de slag te gaan. Het beschilderde servies kan namelijk gemakkelijk in je eigen oven gebakken worden! 

♢ DATA: Zaterdag 21 oktober
♢ TIJD: 10u30 - 14u00
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 8 - 12 personen
♢ PRIJS: 75€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar : info@plekshop.be met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie 'Porselein'. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: October 14
DIY WORKSHOP: NATURAL COSMETICS (VOLZET)
Later Event: October 28
DIY WORKSHOP: QUOTE BORDUREN