Back to All Events

DIY WORKSHOP: LETTERPRESS

Letterpress is een hele toffe druktechniek waarbij je niet alleen met inkt afdrukt, maar waarbij er ook een voelbare indruk in het papier achterblijft. Je hebt vast weleens van die mooie, luxe letterpress kaarten gezien (en gevoeld!). Nu kun je zelf ook zo’n mooie kaart afdrukken!
Normaal gezien heb je een grote pers nodig voor letterpress, maar tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een do-it- yourself versie van deze ‘hoogdruk’. Kirsten van Atelier Indrukwekkend legt uit hoe je door middel van het knippen van vormen uit plastic je je eigen letterpress kaarten of prints kunt maken. Je hoeft geen ervaring te hebben en iedereen is welkom! Na afloop ga je naar huis met een aantal afdrukken van je eigen ontwerp. 

♢ DATA: Vrijdag 29 september van 16u tot 18u30
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 5-12 personen
♢ PRIJS: 80€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar : info@plekshop.be met vermelding van je naam en gsm nummer. Laat even weten welke dag je voorkeur draagt. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: September 23
DIY WORKSHOP: HANDLETTERING
Later Event: September 30
DIY WORKSHOP: LETTERPRESS (VOLZET)