Back to All Events

DIY WORKSHOP: LETTERPRESS (VOLZET)

VOLZET

Letterpress is een hele toffe druktechniek waarbij je niet alleen met inkt afdrukt, maar waarbij er ook een voelbare indruk in het papier achterblijft. Je hebt vast weleens van die mooie, luxe letterpress kaarten gezien (en gevoeld!). Nu kun je zelf ook zo’n mooie kaart afdrukken!
Normaal gezien heb je een grote pers nodig voor letterpress, maar tijdens deze workshop gaan we aan de slag met een do-it- yourself versie van deze ‘hoogdruk’. Kirsten van Atelier Indrukwekkend legt uit hoe je door middel van het knippen van vormen uit plastic je je eigen letterpress kaarten of prints kunt maken. Je hoeft geen ervaring te hebben en iedereen is welkom! Na afloop ga je naar huis met een aantal afdrukken van je eigen ontwerp. 

♢ DATA: Zaterdag 30 september van 11u tot 13u30
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 5-12 personen
♢ PRIJS: 80€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar : info@plekshop.be met vermelding van je naam en gsm nummer. Laat even weten welke dag je voorkeur draagt. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: September 29
DIY WORKSHOP: LETTERPRESS
Later Event: October 7
DIY WORKSHOP: BOEKBINDEN