Back to All Events

DIY WORKSHOP: BIOSFEER

Een groene touch aan je interieur? Het biosfeer is eenvoudig om te maken, vereist weinig onderhoud en is ideaal voor de DIY'ers die geen groene vingers hebben. Het is een gesloten glazen pot, waarbij een uitgekiende compositie van plantjes, mossen en stenen ervoor zorgt dat er een levensvoedende kringloop ontstaat. Hierdoor heeft elke pot weinig tot geen onderhoud nodig. Handig en mooi! 
Tijdens deze workshop, creëer je je eigen afgesloten plantenwereld: Gebruik je graag veel groen? Selecteer je op bladvorm of gebruik je liever kleurrijke planten? Je kiest zelf de materialen en planten waarmee je werkt. Gebruik mos om het geheel af te werken. 

We helpen jou op weg, maar tijdens deze workshop steek je vooral zelf de handen uit de mouwen. Je gaat naar huis met jouw eigen 20 liter biosfeer/dame jeanne en een hoop tips om deze te verzorgen. Een biosfeer is dé blikvanger van 2018 en geeft jouw interieur op een originele wijze een groene touch. 

♢ DATA: Zaterdag 12 mei
♢ TIJD: 11u - 13u30
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 8 personen
♢ PRIJS: 130€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar workshops@plekshop.be met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie 'Biosfeer'. Wij sturen je dan de praktische details door.

Deze workshop gaat door in samenwerking met SPORE NURSERY uit Leuven. 

 

 

Earlier Event: April 7
DIY WORKSHOP: ARMBREIEN
Later Event: November 24
WORKSHOP: TAFELSTYLING