Back to All Events

WORKSHOP: KLEUR IN JE INTERIEUR (interieurstyling & moodboard)

Ben je net verhuisd - net verbouwd of ben je gewoon op zoek naar interieurinspiratie?  Dan ben je hier aan het juiste adres! Anne-Catherine van Clo Clo leert je in deze 2-uur durende workshop hoe je je woning omtovert tot een gezellige thuis. Ze geeft je uitleg over interieurstijlen, toont je met welke eyecatchers je je woning Pinterest perfect maakt en leert je welke kleuren bepaalde effecten hebben op je woonst. Op het einde van de workshop maak je samen een moodboard om de sfeer van jouw droomwoning te bepalen. Belangrijk: neem (bouw)plannen, stalen, magazines en inspiratiebeelden mee om zo goed mogelijk aan de slag te gaan met je eigen moodboard! 

♢ DATA: Zaterdag 27 april
♢ TIJD: 11u - 13u30
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : 12 personen
♢ PRIJS: 70€ (materiaal, stuk taart en een drankje inbegrepen)
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar workshops@plekshop.be met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie 'KLEUR'. Wij sturen je dan de praktische details door.

Earlier Event: November 24
WORKSHOP: TAFELSTYLING
Later Event: May 4
WORKSHOP: MAAK JE POEF