Back to All Events

VOLZET - WORKSHOP: DE JAPANSE KUNST VAN HET OPRUIMEN


Deze workshop is helaas volzet!

De meesten van ons slagen een diepe zucht bij het woord OPRUIMEN. Toch is de voldoening - na een grondige opruimsessie - echt wel groot. Een opgeruimd huis is waar iedereen wel van droomt (zeker de chaoten onder ons :).

Ben je op zoek naar meer ruimte en rust in je huis? Wil je meer kunnen genieten en van je huis een stralende omgeving maken. Laat je dan onderdompelen in de Japanse kunst van het opruimen en ontdek dat opruimen volgens de KonMari-methode over meer gaat dan een ordelijk huis. Tessy Troubleyn, gecertificeerd KonMari consultant, geeft een boeiende inleiding in de KonMari-methode. Wat houdt het precies in? Hoe werkt het? Waarom is het zo doeltreffend? En hoe beïnvloedt het je leven positief? Bovendien leer je de bijzondere KonMari-vouwtechnieken voor het zorgvuldig en overzichtelijk opbergen van je kleding. Het wordt gegarandeerd een leerrijke sessie in een warme en persoonlijke sfeer. Zo ga je opgeruimd de zomervakantie tegemoet!


♢ DATA: Zaterdag 8 juni
♢ TIJD: 11u tot 13u30
♢ LOCATIE: PLEK
♢ AANTAL DEELNEMERS : maximum 8 personen
♢ PRIJS: 39 euro
♢ INSCHRIJVEN: doe je heel makkelijk met een mailtje naar workshops@plekshop.be met vermelding van je naam, gsm nummer en referentie 'OPRUIMEN'. Wij sturen je dan de praktische details door.

waarom opruimen smal.jpgEarlier Event: May 18
WORKSHOP: FLORAL HOOP
Later Event: June 15
DIY WORKSHOP: KEEP IT GREEN